We hebben een kamer vrij!

Over Latouche

Kleinschalige woonvorm

Mensen met een niet aangeboren hersenletsel komen meestal voor revalidatie terecht in speciale revalidatiecentra voor niet aangeboren hersenletsel. Het doel van deze revalidatie is om weer zo optimaal mogelijk in de maatschappij te functioneren. Soms kan met terug keren naar de situatie van voor de revalidatie maar ook al te vaak komt het voor dat dit niet meer mogelijk is en men aangewezen is op instellingen en of woonvormen waar continu begeleiding voor handen is.

Beschikbare kamer

Sfeerimpressie

Wat bieden wij

N

Kamer op tweede verdieping

N

Uitzicht op stadspark

N

Met eigen keuken

N

Televisie

N

Elektrisch verstelbaar bed

N

Gemeenschappelijke douche

N

Gemeenschappelijk toilet

N

Voorzien van traplift

N

Duofiets

N

6- en 9-persoons busjes

N

Jaarlijkse bewonersvakantie

Meer informatie

De zorg die Stichting LaTouche aanbiedt is mogelijk met een Persoonsgebonden budget (PGB).

Ben je geïnteresseerd om te komen wonen bij Stichting LaTouche? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

De contactpersoon is de heer J. Moll. Bel met 038 – 23 06 126 of stuur een e-mail naar administratie@woonvorm-latouche.nl

Wonen bij Latouche

Je eigen thuis

Stichting Latouche is gevestigd in een stadsvilla aan de 1e Ebbingestraat 40 in de Hanzestad Kampen en bied plaats aan 12 bewoners. De woonvorm is gelegen aan het stadspark, op loopafstand van de historische binnenstad. De doelstelling van Stichting Latouche is een huiselijke sfeer te creëren waarin mensen zich “thuis” voelen. Waarbij de wensen van de bewoners zo goed als mogelijk gerealiseerd worden.

Sinds

kamers

Activiteitencentrum

medewerkers