Werken in een woonvorm

Werken bij

Ben jij ervaren in de zorg met belangstelling voor de doelgroep met NAH? Wil jij werken binnen een kleinschalige, huiselijke setting waar onze bewoners met liefde worden begeleid en verzorgd? Staat gelijkwaardigheid en integriteit hoog in jouw vaandel? Bekijk dan onze vacatures!

Ontwikkelen binnen Latouche

De mogelijkheden

Dienstverband

Heb jij een afgeronde opleiding in de zorg? Sluit je aan bij een team dat hard werkt en een hart heeft voor het werk. La Touche heeft regelmatig nieuwe vacatures.

Leren & werken

Combineer werken en leren en ontwikkel je binnen Latouche. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden voor een leren & werken traject.

 

Stage

Kom stage lopen en ontdek de mogelijkheden binnen de zorg. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar administratie@woonvorm-latouche.nl t.a.v. dhr. J. Moll en wie weet nodigen wij jou uit op gesprek.

Aanbod

Vacatures

Staat de gewenste vacature er niet tussen? Je kan ook een open sollicitatie sturen. We zullen jouw gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel.

De contactpersoon is de heer J. Moll. Stuur jouw CV en motivatie naar administratie@woonvorm-latouche.nl.

 

Blijf op de hoogte

Wil jij graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod van Latouche? Abonneer je direct en ontvang als eerste de vacatures per e-mail.