Vacature

Woonbegeleider

Alle mensen zijn gelijkwaardig. Dat is het uitgangspunt van Stichting Latouche. Bij ons wonen maximaal 12 bewoners in diverse leeftijdscategorieën met niet aangeboren hersenletsel en bijkomende problematieken. We vinden dat iedereen moet kunnen deelnemen aan de samenleving. Het is onze opdracht om op professionele wijze bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Gemotiveerde en betrokken woonbegeleider

oogeeStichting Latouche is op zoek naar een gemotiveerde en betrokken woonbegeleider voor onze unieke woonvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Binnen onze woonvorm, in een historisch pand gelegen in het stadshart van Kampen, bieden wij 24-uurs zorg aan maximaal twaalf bewoners.

Als woonbegeleider speel je een belangrijke rol in het dagelijks leven van onze bewoners. Wij heten jou van harte welkom op onze unieke, kleinschalige woonlocatie in het stadshart van Kampen. Naast onze unieke locatie onderscheiden wij onze dienstverlening door de huiselijke sfeer en de saamhorigheid binnen ons team, wat bijdraagt aan de kwaliteit van leven voor onze bewoners. We vinden dat iedereen moet kunnen deelnemen aan de samenleving. Het is onze opdracht om op professionele wijze bij te dragen aan de ontwikkeling van onze bewoners. Onze kernwaarden en visie richten zich op clientgerichtheid, gastvrijheid, respect en een volwaardige plek in de samenleving.

Als woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van begeleiding en ondersteuning aan onze bewoners bij hun dagelijkse activiteiten zoals het ondersteunen bij persoonlijke verzorging, het uitvoeren van activiteiten en het onderhouden van sociale contacten. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het opstellen en uitvoeren van zorgplannen. Je word bij het rapporteren ondersteund door de applicatie Lable Care. Lable Care geeft jou als zorgmedewerker de informatie en inzichten om de juiste aandacht op het juiste moment aan de bewoners te geven. Het maakt gebruik van 15 basisbehoeften die universeel, onafhankelijk van leeftijd en type zorginstellingen zijn, waarop wordt geschaald hoe zelfstandig of afhankelijk iemand is. Je bent bekend met verschillende begeleidingsmethodieken die hierbij komen kijken en bent in staat om de zorg af te stemmen op de individuele behoeften en wensen van onze bewoners. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Medimo voor de elektronische toedienregistratie van medicatie.

De wens of behoefte van de bewoner vormt altijd het uitgangspunt voor onze zorg- en dienstverlening. Bij alles wat we doen staat cliëntgerichtheid, gastvrijheid en kwaliteit centraal en handelen we volgens onze visie; respect, ontplooiing, een volwaardige plek in de samenleving, andere mensen om zich heen en het maken van eigen keuzes. De wens en behoefte van de bewoner vormt altijd het uitgangspunt voor onze zorg en begeleiding.

 

Dit bieden wij

  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (aantal uren in overleg)
  • Een salaris van €2.338,- tot maximaal € 3.294,- bruto per maand volgens CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
  • 144 vakantie-uren en 57 uur Balansverlof op basis van een 36-urige werkweek
  • Een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde zorg- of mensgerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 3
  • Je bent flexibel in te zetten (maandag t/m zondag + feestdagen)
  • Je hebt ervaring met de doelgroep

Enthousiast?

Solliciteer dan direct en start zo snel mogelijk met je nieuwe baan.

Graag ontvangen we bij je CV een motivatie.

Heb je vragen?

Contact persoon de heer J. Moll
Telefoon 06 2727 7527
E – mail administratie@woonvorm-latouche.nl